#64


Tiba-tiba
aku teringat kejadian lalu
ketika hari pertama
aku dan kawan praktikal di Lab Serology itu.

ada seorang Staff Serology bertanya
umur aku berapa ?
20y/o . ku kata
walaupun sebenarnya masih 19y/o itu masa.

lalu staff itu pun ternganga
seperti tidak percaya
 mahu saja ku ketawa
melihat dia punya reaksi muka.

staff lelaki sorang tu pun berkata
"sher ,dia mau cakap kau macam budak form 3 tu sebenarnya"
"tapi dia saja tanya umur kau berapa"
lalu mereka pun ketawa . =.=

huuuuu =.=!
umur aku duapuluh la
mentang-mentang aku kecik
semua fikir aku macam secondary school punya budak .

redha .
kata saja la awet muda
entah bila orang mau kata aku dewasa
bosan sudah melanda .


2 comments:

  1. cakap macam nih kat dowang;

    "sorilah kalau aku nampak muda." :)

    ReplyDelete
  2. hahahaa.. nanti tambah dorang ketawa :)

    ReplyDelete