#112

Untuk yang ke sekian kalinya
aku rindu dia gila gila
mereka yang pernah menyumbang darah
untuk ku buat ujian selanjutnya .

Heyy Prince Diablo 
kapan lagi kita mahu jumpa ?

aku rindu mahu bercakap sarawak dengan kau
sila telefon aku dengan kadar segara 
kerna disini tiada siapa yang bisa ku bawa bercerita
dalam bahasa kita :p

oohyaaa .
kini aku juga dalam proses belajar bahasa melanau
*wink*


p/s : jangan lupa pergi jumpa farmasi . Ubat kau tu mesti makan hari hari ! Hyperthyroidism

23 comments:

  1. Ehem ehem! Siapa lettew. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboiiiii! Haha. Kantoi sudah. ;p

      Delete
  2. baik cik drakula... sy mkn ubt tu nnti..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus . ikut ckap btul patient aku sorang niey :P

      Delete
  3. ouh , die ade hyperthyrodism ? patient kau ke ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yupz . n now effect jantung dia plak ..

      a'ah . bekas patient aku .

      Delete
  4. bahasa kelantan tak mau belajar?

    aku buleh jadi gurunya

    hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jugaak .
      jiran dpan rmah aku pun orang kelantan :P

      Delete
  5. Pa polahhhhh? Hehehe.
    Moga mereka sihat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekda polahhh pa2? hehehe.
      aokkk :3
      rindu, sik temu sama tak 2 hari!
      *kalaka ku berterabur*

      Delete
    2. ini xbleh jadikk ni .

      siney ktak blajar klaka srawak ?
      proud with U

      *big clap pdhal jeles :p

      Delete
    3. haha! roomate pernah PLKN di sarawak.
      habis dengan kami pun dia pergi kalaka.
      Mahuku terpengaruh? Lagi-lagi classmate juga duduk sarawak.
      Hehe.
      Aih, setakat itu je kamek pandai!
      Yang lain kamek serah pada kitakkkk hehehe

      Delete
  6. aku faham perasaan rindu kau pada dia...kerana aku juga sedang mnegalaminya..rindu pada org yang tidak pernah mengetahui..malang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehee .

      *act , rindu nak ckap srawak ngan dia jee :)

      Delete
  7. ubat epilim ada tak? kasi ku free satu botol!!! ^^v

    *mana fel?! why tak boleh masuk blog dia?! :( waaaaa~

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok . nanti aku sent *overdose kang :P


      *fel guna pautan baru . p tngk kat list Penulis Gila 1 aku . *gadis garang

      Delete
  8. tak kisah overdose. sebab aku perlukan ubat tu sekarang. so, senang lerrr. tak payah beli, dapat free malalui ko xD

    *ok ok. aku dah boleh ushar blog dia ^^

    ReplyDelete