#100

isnin ini
semester enam bermula
kehidupan normal kembali sudah
tidak boleh lagi jadi kelawar seperti selalunya
-
ok . itu saja yang aku mahu kata
masa untuk balik hostel
dan tinggalkan rumah
huuu. suka suka suka *kononnya la
-

26 comments:

  1. slmt menyambung semester ke 6 , kita ni baru nk masuk sem1 september ni. hehe

    ReplyDelete
  2. sem1 peringkat Degree kan ?
    untunglaaah . tahniah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya peringkat degree. huehue. dah masuk kan ni ? dh isnin pon.

      Delete
  3. waaa . dah semester 6 , aku baru sem 5 . tahniah :)

    ReplyDelete
  4. nissa : laaa , beza 1 sem jak pun . hehee

    ReplyDelete
  5. Ala. Tak boleh lah kita berbalas komen tengah malam buta. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan3x .. nsib class cuma isnin dan selasa :)

      Delete
    2. Okay. Molek sangat lah tu. Kih kih.

      Delete
  6. Untunglahh...

    Saya sekolah pun terhenti dek pengetua Karim bawak lari duit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. untunglaaa sangat :P

      kejam sungguh pengetua karim tu kan :)

      Delete
  7. ceh

    student agi upanya

    ingat dh makcik

    haha

    ReplyDelete
  8. tapi , kau sem 6 , dah nak habis dah tuh . tahniah ! :D

    ReplyDelete
  9. rasa pengalaman yang ada. nanti esok2 kau bakal rindu.

    ReplyDelete
  10. 3tahun lps benda ni yg paling aku tak suka.

    ReplyDelete
  11. good luck sis :) lepas ni mesti busy dengan assignment & project

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks .
      yupz . busy mempersiapkan diri tuk practical seterusnya :)

      Delete
  12. Hey, lepas ni pasti kau sibuk. Akan merindui coretan kau di blogger :DD Semoga kau mengharungi semester baru dengan tabah! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sibuk sangat . coz 1week cuma ada 2class . heheh
      thanks babe ^^,

      Delete
    2. Fuyoo, untunglahh dia! Hahaha :D
      Orait bebbbb! \(^_^}/

      Delete